Saleuri cu cascaval

de bucatarie_marocana in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2013 | 13205 vizualizari

 

Buna dragilor,am venit astazi cu o receta foarte usuare si delicioasa,saleuri cu cascaval sunt unele din cele mai reusite ,puteti prepara saleuri cu cascaval oricand vreti sa pregateti ceva rapid si gustos.

https://www.youtube.com/watch?v=FDFlmKSFbdY

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • unt topit
  • 100 g de cascaval
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca.

-Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti.

-Presarati si branza peste aluat.

-Acum acoperiti aluatul cu folie de plastic si presati foarte bine ca sa se lipeasca branza, puteti folosi si facaletul.

-Scoateti folia de plastic si taiati aluatul in fasii si rasuciti in spirala si le puneti in tava de copt.

- Puneti tava la cuptor pentru 20 de minute

  Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Asigurati-va ca aluatul este rece,daca nu este rece va fi greu sa-l folositi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

03.06.2013, 10:59

delicioase

deyutzky 1

03.06.2013, 19:48

inainte sa intru pe site chiar ma gandeam ca tare as manca niste saleuri...si fix peste saleuri am dat!) arata foarte bine!!

bucatarie_marocana 1

03.06.2013, 21:23

multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu chimen